13-11-2019 / nieuws /

Conclusion organiseert inspirerend cloud migratie webinar

 

"Een flexibel en schaalbaar IT-landschap in combinatie met SAP is onmogelijk" of "Naar de cloud migreren zorgt voor verstoringen en impact op de business”, “Mogelijk dataverlies” en “Migreren in slechts 7 weken tijd kan niet”…. dat en veel meer hoorden we van veel bedrijven, een jaar geleden. En als we dan een scenario uitwerkten? Twijfel, want ja, er staat teveel op het spel.

 

Toch is het Conclusion, Eneco en Microsoft gelukt om binnen een strakke deadline van 7 weken, maar liefst 17,5 terabytes aan gegevens en meer dan 25 SAP omgevingen te migreren naar de cloud: zonder verstoringen of business-impact. En dat werkte goed, zowel voor Eneco als voor de SAP omgeving op Azure.

 

Conclusion heeft inmiddels als eerste partij de grootste cloud migratie in Nederland verzorgt, elke dag geniet Eneco van meerdere voordelen: 

 

  • grip op kosten en meer kostenefficiëntie door een flexibel landschap 
  • ook krijgen pilotprojecten direct vaart nu Eneco ze als ‘proof of concept’ aan zakelijke klanten presenteert
  • de klant ziet werkende voorbeelden en krijgt tastbare resultaten
  • inzichten waarmee Eneco de klant verder helpt
  • bijdrage aan een duurzame ambities 
Media
Er doen al 30 mensen mee, registreren doe je hier. Dus werk jij als IT Manager, CTO, SAP Architect of SAP Technology consultant en wil je leren hoe je van een SAP omgeving succesvol naar de cloud migreert, hoe je omgaat met uitdagingen en hoe je kan vertrouwen op Conclusion? Doe mee!
Meld je hier gratis aan

Het webinar begint vrijdag a.s. om 14.00 uur ‘Managing SAP on Azure on a large scale’, en daarin leren Maximilian en Pascal je precies waar veel bedrijven nog niet voor durven te kiezen: succesvol migreren naar de cloud met je SAP landschap. Door een kijkje achter de schermen met een live uitwijk van een SAP omgeving in Azure met 0% dataverlies garantie. Het webinar is volledig online te volgen, ideaal vanaf je werkplek.

 

Natuurlijk ben jij als CFO, CIO en CEO ook van harte welkom, zodat je ervaart hoe wij vanuit Conclusion Nachtrust as a Service bieden.

 

Binnen dit webinar zoomen we in op de succesvolle Eneco en Microsoft case en het managed Azure platform wat Conclusion en myBrand ontwikkelt hebben op basis van ervaring van deze case. Conclusion werkt samen met diverse partners, afgestemd op de wensen en behoefte van jouw organisatie en afdeling.

 

Vrijdag 15 november 2019 van 14.00 - 15.00 uur
Laat je inspireren door een live demo en kijkje achter de schermen

Bekijk onderstaande video en leer hoe de migratie een bijdrage levert aan duurzame ambities: 

 

Media
Maximilian Ebenhoch
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.