26-06-2018 / Azure / Maurice Kok

Conclusion behaalt Microsoft Gold Cloud Platform competentie

Met het behalen van de Microsoft Gold Cloud Platform competentie heeft Conclusion laten zien dat zij de juiste kennis, vaardigheden en expertise in huis heeft om gerichte en adequate oplossingen te bieden op het Microsoft Azure platform. Specifiek voor deze competentie is de focus op het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van Azure gebaseerde oplossingen.

 

Microsoft hanteert hoge eisen aan haar partners. Met ruim 200 Microsoft gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende referenties en positieve klantbeoordelingen heeft Conclusion aantoonbaar voldaan aan de strenge eisen. 

 

“Wij zijn enorm verheugd over het behalen van de Microsoft Gold Cloud Platform competentie door de Conclusion groep. Dit is een mooi bewijs van de intensivering van onze partnership met een gezamenlijke focus op het succesvol maken van klanten op het Microsoft Azure platform.” - Marc Funnekotter (Partner Manager)

 

In de zoektocht naar het aan- en uitbesteden van ICT-activiteiten zoeken organisaties naar partners met aantoonbare kennis, kunde en kwaliteiten. De erkenning van Microsoft laat zien dat Conclusion feitelijk beschikt over diepgaande kennis van het Azure platform en voor elke organisatie toegevoegde waarde kan creëren. Voor organisaties betekent deze competentie een partner die innovatief en met kennis kan ondersteunen in een snel veranderende markt.

 

“Conclusion en Microsoft zijn al jarenlang aan elkaar verbonden. De realisatie van de Microsoft Gold Cloud Platform competentie op Azure onderstreept onze gezamenlijke ambitie om de technologie van morgen toegankelijk te maken voor onze klanten. Met onze focus op Cloud-services helpen wij onze klanten los te komen van IT legacy van vandaag en te transformeren naar een state-of-the-art applicatielandschap, welke klaar is voor de technologieën (Cloud) en methodologieën (DevOps) van morgen” - Gert Heysteeg