07-08-2018 / Hackathon / Toon van Liebergen

Een hackathon; je kunt er meer mee dan je denkt

Op continue basis streven naar creatieve en innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van je klanten? Het klinkt mooi, maar hoe doe je dit concreet? Bij Conclusion Future IT weten we daar wel raad mee. Want door de diversiteit aan expertises binnen ons ecosysteem, kunnen we namelijk gemakkelijk en flexibel kennis en ervaring bundelen en komen we gericht tot de meest passende oplossing. Die oplossing ligt soms voor de hand, soms moeten we ook wat dieper graven. Maar 1 ding is zeker: tot een oplossing komen we!

 

Ver van uw bed? Nou eigenlijk dichter bij dan u denkt: zo hebben we middels een hackathon een logistieke uitdaging van één van onze klanten opgelost. In teams met verschillende expertises zijn we aan de slag gegaan met een diversiteit aan technieken en tooling. Gedurende deze hackathon van nog geen 13 uur hebben we een passende en innovatieve oplossing bedacht om onze klant aanzienlijk dichter bij een soepel lopend logistiek proces te brengen.  

 

Dus, heeft uw organisatie ook een probleem waar maar geen oplossing voor lijkt te zijn? Daag ons uit! We bundelen ook voor u graag onze expertises en ervaring om een passende en innovatieve oplossing te vinden. Onze experts staan voor u klaar!

 

Ani Tatlidil
Nieuwsgierig?
Neem contact op met Toon van Liebergen.