20-10-2020 / nieuws /
Kwaliteitsmanagementsysteem dik in orde

ISO 9001 certificaat opnieuw behaald

Al sinds 2011 is Conclusion Future IT in het bezit van een ISO 9001 certificering voor kwaliteitsmanagement. Alle aspecten van onze bedrijfsprocessen zijn hiervoor beschreven, tegenwoordig hoofdzakelijk op ons intranet. Daar zien onze medewerkers hoe wij zijn georganiseerd, welke doelen wij nastreven en hoe dat wordt aangepakt.

 

Het beschrijven van ons werk doen we niet om een certificaat te halen. We doen het vooral om elkaar duidelijk te maken wat we samen nastreven, hoe we dat willen bereiken en wat we daarbij van elkaar verwachten. Alles met als primair doel om duidelijkheid voor alle medewerkers te creëren, want zonder tevreden medewerkers hebben wij geen tevreden klanten. Wij verbeteren onszelf actief en boren daarbij ook nieuwe diensten en markten aan.

Onlangs was de hercertificeringsaudit met Alexandra Beaufort van Quality Masters. Deze is succesvol afgesloten zonder bevindingen. De auditor was zeer te spreken over het enthousiasme en dezelfde mindset waarmee iedereen vertelde over zijn of haar werkgebied. 

“Ik heb de samenwerking met Conclusion Future IT als zeer prettig en professioneel ervaren. Een onderneming die voortdurend in beweging is en continu verbetert. Dit alles om aan de klantwensen te voldoen.”
- Alexandra Beaufort, auditor ISO 9001 Quality Masters

De hercertificering is een mooie erkenning van ons harde werken. Het geeft aan dat ons kwaliteitsmanagement goed georganiseerd is en daar zijn we trots op!

 

 

Leon van Meel
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.