21-06-2017 / publicatie /

Laat uw oude IT verdampen in Amazon’s AWS

Traditionele IT en behoudende IT afdelingen kunnen uw bedrijfsvoering belemmeren en remmen zo innovaties. Door een onnodig omslachtige en procedurele manier van werken worden veranderingen langzaam en soms te laat doorgevoerd. Als gevolg hiervan missen bedrijven marktaandeel en inkomsten. Gesteld kan worden dat deze manier van IT dienstverlening daarom te duur is en niet langer aansluit bij de manier van werken die moderne bedrijven nodig hebben. 

 

Maar er is een uitweg. Succesvolle bedrijven hebben allang ontdekt dat IT resources afnemen uit Amazon’s publieke cloud veel efficiënter en daardoor goedkoper is. Bovendien bevordert de omschakeling van vooraf investeren (Capex) naar betalen voor gebruik achteraf (Opex) tot experimenteren en innoveren zonder dat daarvoor een hoge rekening betaald moet worden. Amazon is de grootste aanbieder van publieke cloud diensten en haar klanten profiteren van de enorme schaal waarop zij opereert. Dit gecombineerd met een wereldwijde dekking en een zeer hoge mate van security, maken AWS tot de meest interessante aanbieder van cloud diensten.

 

Conclusion helpt bedrijven de AWS cloud diensten zo optimaal mogelijk uit te nutten zonder dat er traditionele en trage dienstverlening bij komt kijken. We participeren in Dev-Ops teams en zorgen dat omgevingen "self-healing" en "auto scaling" zijn. Hierdoor worden verstoringen en onnodige kosten voorkomen en wordt toch voldaan aan de hoogste security vereisten.

 

Jan van der Torn
Wilt u meer weten van de mogelijkheden die AWS u kan bieden? Neem gerust contact op met ons.