Cloud Services

De Conclusion Future IT (Hybrid) Cloud services vormen dè oplossing voor uw Cloud  vraagstuk. Wat uw uitdaging ook mag betreffen, Conclusion biedt een passende (Hybrid) Cloud oplossing.

 

Flexibel opgebouwd
De Conclusion Future IT (Hybrid) Cloud oplossingen worden flexibel samengesteld, waarmee de dienstverlening ruim verder gaat dan het aanbod van standaard cloudproducten. Afhankelijk van uw specifieke vraagstuk combineert Conclusion haar eigen private cloud omgeving met SaaS, Office365, Azure of AWS diensten waardoor voor uw organisatie de optimale oplossing wordt bereikt.

Door de flexibiliteit van de Conclusion Future IT (Hybrid) Cloud concepten blijven de vele voordelen die een cloudoplossing biedt voor bedrijfsapplicaties, zoals schaalbaarheid, flexibilisering van kosten en een hoge graad van automatisering gegarandeerd.


Cloudstrategie
Het is van belang om voor uw organisatie een gebalanceerde cloudstrategie te bepalen en uit te voeren. Onze gespecialiseerde cloud consultants helpen bij het vormen én uitvoeren van uw cloudstrategie. Van het bepalen van de beste oplossing per applicatie en de daadwerkelijke migratie van applicaties tot en met het inrichten van de regieorganisatie.